Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2013 13:41 - Млада надежда в родната ни атлетика получава подкрепа чрез Наталия Симеонова
Автор: predainatatuk Категория: Новини   
Прочетен: 1031 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Тази събота, 9 ноември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще видят историята „Лъвско сърце”, която ще им покаже силното желание и волята за победа на Милица Мирчева. Милица е талантлива и многообещаваща състезателка по лека атлетика. Тя е получавала не едно предложения да се състезава за друга държава, срещу което да получи необходимата финансова подкрепа, но Милица отказва, защото в гърдите й тупти едно истинско българско лъвско сърце.

Проблемът на Милица е че трябва да избере между спорта и обучението,  защото таксата и средствата стават непосилни за нейното семейство. С помощта на екипа на „Предай нататък”, точно преди старта на ежегодния Софийски маратон, Наталия Симеонова среща Милица с нейните благодетели, които и даряват сума, достатъчна да покрива месечните й разходи. Окрилена от случващото се, Милица финишира като победител в дистанцията полу-маратон и за пореден път окичва гърдите си със заслужено злато. Атлетката взема решението да подели получените пари с целия отбор, в студиото на „Предай нататък”, тя и отборът й ще получат още един подарък. Какъв е той, зрителите ще видят тази събота от 20.00 часа. image Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Сексът и градът”. Герой в този разказ е Габи, която след раждането на детето си рязко напълнява. Това се отразява пагубно на самочувствието й и на взаимоотношенията й с приятеля й Младен, с когото живее и има син. Мечтата на Габи е да отслабне. При срещата си с Наталия тя със сълзи на очи й споделя, че се срамува от самата себе си. Нападана е системно за теглото си от близките си и най-вече от приятеля си, което я кара още повече да се срива психически.

Когато екипът на „Предай нататък” отива в Плевен, за Габи предстоят страхотни изненади – заедно с Младен, тя посещава Мадлен Алгафари, където прави първата стъпка към приемането си и красотата в нея. Подарената й специално организирана фото сесия я кара да възвърне изгубеното самочувствие. В студиото на „Предай нататък“ Габи получава и мечтания ваучер за „Пълна програма за отслабване“, но за това, което следва изобщо не си е мечтала някога. В студиото, на фон на прекрасните цигулки на квартет „Интро“, Младен прави най-важната крачка – признава пред цяла България огромната си любов към Габи и й предлага брак.

Как точно „Предай нататък” става част от живота на тези силни хора, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20.00 часа. image



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: predainatatuk
Категория: Новини
Прочетен: 7831
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930